Bioresonans/frekvensmedicin/frekvensterapi


Hur fungerar det?

Om utrustningen

Metatron är en avläsningsutrustning från Institute of Practical Psychophysics (IPP).

Den är speciellt utvecklad för att snabbt, automatiskt och med stor precision läsa av kroppen på detaljnivå.

Utrustningen används i kliniker, diagnostiska center och forskningsinstitut. Den används bl a på sjukhus i Japan, Israel, Ryssland och Brasilien.


Vi alla består av energi och utstrålar elektromagnetiska fält, som ett resultat av molekylära svängningar i våra kroppar.


Utrustningen Metatron Intruder är EU-certifierad sedan 2008 och klassificerad som klass 2A medicinsk utrustning som stöds av flera kliniska studier under årtionden.

Metatrons avläsningsutrustning har en precision på upp till 95% vid avläsning, detta tack vare en minutiös kalibrering och en oerhört omfattande databas som mätvärden jämförs mot.


På sjukhus idag använder man t ex MR, ultraljud, EKG, EEG som är frekvensbaserade avläsningssystem, som varit i bruk under flera årtionden. Det finns betydlig nyare teknologier, så som Metatron, som ger mer noggrann information och som triggar igång positiva processer i kroppen.

Din kropp är genialisk!

Om ett värde avviker från det normala, ser vi att det antingen är något du har behov av eller något du bör bli kvitt från.

Om det är något du saknar, kan vi tillföra kroppen det i form av dess elektromagnetiska fält och påminna din kropp om hur den ska vibrera. Om det är något du bör bli kvitt, som mikroorganismer eller gifter, kan vi sända frekvenser som stimulerar kroppen till att göra sig av med dessa.


Med hjälp av frekvenser kan vi alltså justera obalanser som skapar olika icke-önskvärda symtom – eller trigga igång kroppens självläkande processer. Det vi kallar sjukdom är egentligen bara stopp i flöde. När din kropp får de rätta förutsättningarna och hjälp den behöver så kan den reparera sig själv.

När vi rättar till och förebygger obalanser och stresstillstånd, mår vi bättre och blir av med våra symtom.

Vad kan vi testa?

Vår utrustning ger oss möjligheten att läsa av alla kroppens funktioner vid ett och samma tillfälle. Vi söker av alla vitala organ och vävnader i din kropp. Om du vet med dig att du har ett specifikt problem så gör vi en mer ingående analys även av detta.

Bakterier, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener och naturmediciner inom alla grenar, finns i databasen som Metatron har tillgång till och det blir viktig information till oss.

Precis som frekvensen i ett visst ljud kan spräcka glas, kan vi skicka specifika frekvenser till mikroorganismer så som svamp, bakterier och parasiter och försvaga/förgöra dem.


Vi kan detektera och avläsa hur mineraler påverkar biologiska processer, vilka födoämnen som ökar, kontra har en energisänkande effekt på ditt hälsotillstånd. Överkänslighet/ allergier.


Vi kan påminna kroppen om att lösa problem som man normalt inte klarar av med konventionella metoder.

Hur går det till?

Undersökningen är helt smärtfri och genomförs sittande. Trigger-sensorer placeras på ditt huvud och läser av elektromagnetiska frekvenser. Signalerna skickas vidare till en apparatur som förstärker signalerna, och som i sin tur analyseras av en programvara i en dator.

Du ser i realtid organ och vävnader när de skannas. Tack vare en oerhört omfattande databas där alla frekvenser för både friska och sjuka organ samt vävnader finns lagrade kan vi analysera det område vi undersöker med stor precision.


Undersökningen ger oss detaljerad information om tillståndet i den vävnad vi läser av ända ner till molekylär nivå.

Vi kan då se de allra tidigaste stadierna av en eventuellt pågående sjukdom på lång eller kort sikt. 
Frekvensstimulering skickas till områden där det behövs.

Här är ett klipp, som förklarar mer ingående hur Metatron frekvensterapi fungerar

OMDÖMEN

" Mitt första besök hos Annica Frantz Bioklinik var ett försök till att kansek få hjälp med kroppens tillstånd i stort. Att genom ett visuellt verktyg få bekräftat dem symptom som jag känt av samt andra som är på gång ger insikt och förståelse.
Jag har bland annat sedan länge haft konstant värk i mina händer. Redan under behandlingen släpper värken och idag har jag enbart mindre känningar i fingrar och handleder. Har även sedan flera år lidigt av att tre tår på vänster foten varit "avdomnade" och allmänt dålig cirkulation i fötter och ben. Även dessa symptom har avtagit efter behandlingen.
Vid mitt återbesök efter två månader visar det sig också att mina värden har förbättrats betydligt och har i stort landat på normala värden. Jag mår betydligt bättre än tidigare och är väldigt tacksam för den hjälp jag fått.
Kan varmt rekommendera denna behandling."

Christer

"Under flera år hade min tonårsdotter haft problem med bölder på huden. Vi hade sökt all hjälp vi kunde hitta inom sjukvården och varit hos flera hudspecialister. Vi behandlade med flera antibiotikakurer och kortisonkrämer utan att det blev bra, det snarare försämrade hälsan.

Följderna blev magproblem och svamp. Jag är inte den som vanligtvis söker mig till alternativa metoder, men vi hade inget att förlora. Efter en frekvenssession med Metatron, våren 2022, försvann bölderna och de har inte kommit tillbaka."


Marianne

"Bioresonansen var överraskande bra, t ex försvann mina gallbesvär.

Rekommenderas!"


Carolina


"Så tacksam, nu kan jag äta både stenfrukter, nötter och banan. Min pollenallergi mot hassel och björk är helt bortblåst.
Haft både astma, trötthet, snuva och ögonkli innan. Kan varmt rekommendera denna behandling!"


Maria


"Det var en intressant dag för mig. Jag är jättenöjd med behandlingen! Annica är duktig.

Höger axel, har jag haft problem med länge, det var borta efter ett besök! Äntligen har jag blivit av med smärtan!

Jag är så glad att jag testat bioresonans.

Rekommenderar."


Shoko

"Efter första besöket hos Frantz Bioklinik i dec 2022, märker jag att kollegorna börjar klaga på sin pollenallgeri. Men jag känner ingenting i år. Tar mineraler och vitaminer från Mineralstationen som Annica rekommenderar. Vilket gör mig piggare och friskare.
Rekommenderar alla att göra ett besök hos Annica.
Från en mycket nöjd kund."


Mattias


HAR DU BESÖKT KLINIKEN

Lämna ett omdöme

 
 
 
 
unsplash