Vi har semesterstängt tom 4 augusti. Det innebär att leveransen kan dröja några extra dagar under denna perioden.

Vi arbetar med Vitaminer (Livlig) & Mineraler (Laddad) ifrån Mineralstationen


18 Aminosyror.

Ingredienser från 120 olika frukter, bär & grönsaker.

Matbaserad näring i synergi.

Produkten ger ett ORAC-värde på över 8000 per portion.

Innehåller växtutvunna kolloida spårämnen, vilket gör det lättare för kroppen att absorbera. Partikelstorleken på de enskilda mineralerna är så liten att näringsämnena tas upp redan i munhålan.

Alla ingredienser är naturliga, fria från GMO och gluten.


Inga kemikalier, inget syntetiskt - helt naturligt.


Vi är måna om att du ska få ett bra resultat och att hjälpa människor och djur att må bättre. Vi kan mäta om det finns brister, överskott eller obalanser av mineraler, vitaminer, fettsyror. Samt om kroppen har högre halter av tungmetaller.


Här finner du tillskott som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna.


Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan ockupera cellerna och kroppen kan då inte göra sig av med tungmetallerna om det är brist på vissa näringsämnen.


Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.


Mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat.


Med Livlig och Laddad (mineraler och vitaminer) slipper du köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet och framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver - du får i dig allt!

Din kropp är smart!


Det som händer i din kropp när dina depåer fylls på, är att då börjar kroppen aktivera sina reparationsprocesser. Dessa startar inte förrän de rätta byggstenarna finns i förråden. Tidpunkten för din "byggstart" beror på vilka brister du har haft och hur stora de varit.

Kroppen är smart. Den väntar med reparationsjobb tills allt byggmaterial finns på plats.


Exempel: När kroppen märker att t ex "Nu har vi äntligen fått tillräckligt med vitamin C och Zink", då startar vi ett reparationsarbete. Det får till följd att mängden järn och svavel sjunker eftersom just denna reparation krävde alla 4 ämnen.