Frekvensterapi

Vi tar emot hundar


Deras problem kan med fördel stöttas med frekvenstimulering. Vi sätter på två en utrustning (två induktorer) som hänger över ryggen på hunden och som är kopplad med en sladd. Det är vanligt att hunden slappnar av och t.o.m. somnar under frekvensstimuleringen.
Har hunden mycket päls kan vi behöva din hjälp med att trycka induktorerna lätt mot din hunds kropp.


Några vanliga problem kan vara;

 • Allergier
 • Ryggproblem
 • Rörelseblockeringar, stelhet, hälta
 • Skadeproblematik
 • Infektions- och immun support
 • Parasiter
 • Ögon/öron problem
 • Mage/tarm problem
 • Hudproblem/eksem
 • Organsupport & kroniska sjukdomar
 • Stress/psykisk obalans
 • Vitalitetsbrist


1 h 10 min - 1 500 kr

Emotioner och energiflöde/blockeringar

Hundar


Ibland är det till fördel att lösa upp chock, trauma och känsloblockeringar, då använder vi oss av tex emotioncode, muskeltestning och andra tekniker som är gynnsamma för just det djuret.


45 min - 1 100 kr

Vad säger våra djur och djurägare 

2023, var vi hos veterinären och fick min schäfers ögon undersökta, där konstaterades att han utvecklat pannus, en autoimmun sjukdom.

Under en ganska kort tid cirka två månader, så övergick hans ögon från en klar hinna till en grumlig vitaktig hinna och vid veterinär besöket så rekommenderades det att man mekaniskt skulle skrapa hornhinnan/operation samt ge livslångt med starka kortisondroppar.


Detta alternativ kändes inte som rätt väg att gå för vår del.


Min sambo och jag har redan träffat Annica och gjort varsin frekvensterapi session (Rekommenderas) och vid mötet framkom det att Annica även kan hjälpa till med hundar.

Så vi kontaktade Annica och efter två sessioner med cirka en månads mellanrum har ögonen nu klarnat/återgått till normal klarthet med ca: 80% jämfört med tidigare.


Under sessionen så hittades även en inflammation i bihålorna i anslutning till svaljet som påverkade beteendet vid olika spårarbeten samt onormal andning. Inflammationen stimulerades samtidigt och är inte längre ett besvär.

Vi är så himla glada och nöjda över den hjälp vi fått, utan några mediciner eller operation. Helt Fantastiskt!

Kan varmt rekommendera Annica, hon är en genuin människa som verkligen vill hjälpa till”


Isaac & Josefine

Vår Shihpoo hade en dag något på halsen som först bara var lite rött, men som sedan blossade upp mer och mer. Det såg infekterat ut och vi blev lite oroliga.


Vi visade upp honom för en veterinär som ville raka bort pälsen på hakan så att de kunde se bättre. Det var troligtvis fukteksem. Vi skulle tvätta med klorhexidin shampo 2 ggr om dagen och sedan spraya med kortison. Efter en vecka skulle vi även ge honom kortison tabletter eftersom det inte blev bättre och eksem kan spridas och bli värre.

Efter ytterligare några dagar när det inte blev bättre, snarare sämre så ville jag inte ge dessa mediciner längre. Det kändes inte bra. Jag började ge honom kolloidalt silver i hans mat och sprayade såret med samma.


Jag kontaktade Annica några dagar senare och frågade om hon kunde hjälpa hundar med frekvensterapi. Hon såg att det fanns vissa obalanser och korrigerade dessa. Hon skickade även droppar med de ämnen som skulle hjälpa som vi droppar i hans vatten.

Det gick snabbt åt rätt håll och såret började torka ut och efter drygt en vecka blev det en sårskorpa som sedan trillade av. Så skönt att det löste sig. Han var så klart låg under denna period och kunde inte komma till ro och sova. Det gjorde säkert ont.


Så en kombination av frekvensterapi och kolloidalt silver var nog den bästa hjälpen för vår hund. 🐶 Helt fantastiskt!

Tack Annica 🌸💕


Annette

Före


11 dagar efter frekvensterapi